Κερατεα Φωτια Τωρα / 4pt8ykr2eqlhqm : Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.

Κερατεα Φωτια Τωρα / 4pt8ykr2eqlhqm : Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.. Βοηθαμε οπου και οπως μπορουμε! Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Ολονύχτια μάχη να μην φτάσουν στα βίλια οι φλόγες. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί.στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυρκαγια τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή της κερατέας καίγοντας χαμηλή βλάστηση στις επτά, περίπου, το απόγευμα της τρίτης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, για κατοικημένη περιοχή. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ στην περιοχή πέτα κερατέας. Επιχειρούν 117 #πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, 5 α/φ και 8 ε/π.

Fwtia Keratea Newsbomb
Fwtia Keratea Newsbomb from nb.bbend.net
Άλλη μια δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική και τους κατοίκους των οικισμών σε βίλια και κερατέα, με τις φωτιές που. Η φωτιά έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, καθώς κοντά. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στο άνω δασκαλείο κερατέας. Επιχειρούν 117 #πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, 5 α/φ και 8 ε/π. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Ολονύχτια μάχη να μην φτάσουν στα βίλια οι φλόγες. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί.στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος, για κατοικίες. Άλλη μια δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική και τους κατοίκους των οικισμών σε βίλια και κερατέα, με τις φωτιές που. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής (19/08), στην κερατέα. Μετα την αττικη οδο η μονη παρακαμψη που θα χρειαστει να κανετε(τουλαχιστον μεχρι αυτην τη στιγμη) ειναι στα καλυβια.θα μπειτε απο το πρωτο φαναρι και μετα τη πλατεια καλυβιων θα συνεχισετε για κερατεα.οταν φτασετε μεσα στο χωριο ρωτηστε ξανα για το μπλοκο(ειναι στο τελοσ. Κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού ένα αεροσκάφος και ένα. Η φώτια ξέσπασε σε σημείο πλησίον της οδού μάνου λοΐζου. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ στην περιοχή πέτα κερατέας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυρκαγια τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Αγρια πανιδα αγρια ζωα αγωνιστεσ για την ολικη απελευθερωση ακτιβιστεσ Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Επιχειρούν 117 #πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, 5 α/φ και 8 ε/π. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει αυτή τη στιγμή χαμηλή βλάστηση.

Fsupl55bh5vyam
Fsupl55bh5vyam from cdn.cnngreece.gr
Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην κερατέα Βοηθαμε οπου και οπως μπορουμε! Ολονύχτια μάχη να μην φτάσουν στα βίλια οι φλόγες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει αυτή τη στιγμή χαμηλή βλάστηση. 4:04 μμ, πέμπτη 22 οκτ 2020 4:04 μμ, πέμπτη 22 οκτ 2020. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος, για κατοικίες. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24.

Κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα, πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού ένα αεροσκάφος και ένα. Φωτιά ξέσπασε στην κερατέα το μεσημέρι της παρασκευής 24/7. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Βοηθαμε οπου και οπως μπορουμε! Ολονύχτια μάχη να μην φτάσουν στα βίλια οι φλόγες. Επιπλέον ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον δήμο σαρωνικού αττικής. Φωτιά τωρα στην κερατέα πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή «αμάχερη», ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μεγάλα πεύκα κερατέας. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή «αμάχερη», ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Φωτιά ξέσπασε στην κερατέα το μεσημέρι της παρασκευής 24/7. Άλλη μια δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική και τους κατοίκους των οικισμών σε βίλια και κερατέα, με τις φωτιές που.

Fwtia Sthn Keratea Synagermos Kahkan Spitia Ekkenwnontai Anabyssos Kai Ellada Eidhseis
Fwtia Sthn Keratea Synagermos Kahkan Spitia Ekkenwnontai Anabyssos Kai Ellada Eidhseis from files.thetoc.gr
Άλλη μια δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική και τους κατοίκους των οικισμών σε βίλια και κερατέα, με τις φωτιές που. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή της κερατέας καίγοντας χαμηλή βλάστηση στις επτά, περίπου, το απόγευμα της τρίτης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού ένα αεροσκάφος και ένα. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυρκαγια τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί.στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος, για κατοικίες. Μετα την αττικη οδο η μονη παρακαμψη που θα χρειαστει να κανετε(τουλαχιστον μεχρι αυτην τη στιγμη) ειναι στα καλυβια.θα μπειτε απο το πρωτο φαναρι και μετα τη πλατεια καλυβιων θα συνεχισετε για κερατεα.οταν φτασετε μεσα στο χωριο ρωτηστε ξανα για το μπλοκο(ειναι στο τελοσ.

Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη αυτή την.

Επιπλέον ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον δήμο σαρωνικού αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Δραματική είναι η κατάσταση στο δήμο σαρωνικού εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη. Φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή της κερατέας καίγοντας χαμηλή βλάστηση στις επτά, περίπου, το απόγευμα της τρίτης. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη αυτή την. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής (19/08), στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει αυτή τη στιγμή χαμηλή βλάστηση. Olympia για την ελλάδα με όπλο την αλήθεια Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα, πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού ένα αεροσκάφος και ένα.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama